Loopbaanadvies

Ga je rechtdoor, links of rechts?

Iedereen herinnert zich nog wel zijn eerste baan. Stappen zetten in een nieuwe omgeving na jouw opleiding, op zoek gaan naar jouw rol in de organisatie, maar vooral ontdekken wat fulltime werken inhoudt. Hierbij zit je vol energie en enerzijds heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt. Maar anderzijds is het spannend en onzeker. En dan sta je één of meerdere keren voor een keuze…andere functie of bedrijf/organisatie, of allebei?

Waar ben je van?

De, niet te vermijden, vraag op netwerk bijeenkomsten, zakelijke borrels en verjaardagen in het weekend. En wat typeert jouw antwoord? Trots, excuus of vermoeiend. Alle antwoorden zijn sowieso goed – het is namelijk jouw loopbaan!

Maar een frisse blik op jouw loopbaankeuzes tot nu toe helpt om vanaf nu de juiste keuzes te maken. Aan de hand van een practische persoonlijke aanpak laat Wens jou nadenken en daarna voordenken.

Dit betekent reflecteren aan de hand van oefeningen, zowel online als offline. Wens gebruikt hiervoor zowel coachingsvragen als vakinhoudelijke scans.

Waar wil je van zijn?

Wensdenken geloven wij niet in. Waar we wel van overtuigd zijn is dat je door écht en eerlijk in de spiegel te kijken invloed hebt op loopbaankeuzes.

Dit betekent concreet een analyse van drijfveren in jouw persoonlijke context, in combinatie met rationele- en irrationele oefeningen. Hierdoor kom jij achter verwachte analyses van het heden en verleden. Maar ook onverwachte inzichten om toe te passen in toekomstige stappen in jouw loopbaan.

Twijfel je? Ga dan in gesprek!

Herken je jezelf in de teksten, plaatjes of filmpjes en heb je behoefte aan een offline gesprek? Dat kunnen wij ons goed voorstellen!

Om eerlijk te zijn proberen we jou natuurlijk op ideeën te brengen en aan te spreken met onze website om jouw (team) energie in kaart te brengen en jezelf verder te ontwikkelen.
Maar met alleen online uitingen zijn we er nog niet. Daarom maken we graag tijd voor je om te kijken en te luisteren naar jouw specifieke omstandigheden. Boek daarom een vrijblijvend gesprek van 30 minuten!

Vraag een gratis adviesgesprek aan