Partners & Samenwerking

Wens ontwikkelt niet alleen. Wij geloven in samenwerking.

Samenwerking op basis van vertrouwen. Gelijkwaardig en met de mens centraal.
Betrokken en bevlogen mensen. Deelnemend vanuit hun kracht.
Samenwerkend met veel plezier aan de realisatie van persoonlijke- en teamambities.

Finext

“Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Eenvoud versnelt, verbetert de bedrijfsvoering en maakt organisaties wendbaar.”

Het Finext netwerk organiseert zich rondom vakmannen en -vrouwen die in zelfsturende teams vakkennis delen. Centraal delen ze waarden die de basis leggen voor onderling vertrouwen. Door samen binnen het netwerk actief te zijn bij klanten worden krachtige combinaties in dienstverlening gemaakt. Zo dragen we concreet bij aan een sterkere financiële functie in Nederland.

Finext is een familie van consultancybedrijven met diepgaande kennis van branches, thema’s en technologieën. Vertrouwen, verbinden en verrassen zijn het startpunt om vakmanschap de ruimte te geven. Meer info vind je hier.

Profile Dynamics

Partner op het gebied van drijfverenanalyses. Met deze methode wordt de onderstroom van de professional, het team en de organisatie in kaart gebracht aan de hand van drijfveren.

Het inzichtelijk maken van iemand zijn/haar drijfveren geeft veel toegevoegde waarde. Voor de persoon zelf waar hij/zij door ‘gedreven’ wordt. Daarnaast ook voor een bestaande/nieuwe werkgever waar de motivatie van een individu of team vandaan komt.

Vanuit de individuele drijfveren worden er groepsprofielen opgesteld waar de kwaliteiten en valkuilen van het team worden getoond. Ook de (veranderings)cultuur van een organisatie wordt meegenomen. Meer info over de Profile Dynamics organisatie vind je hier.

 

Binckhorstlaan 36 – kantoor M520 in Den Haag | 06-18514513 | roelof@wensfinance.nl