Team ontwikkeling

Wens voor inzicht

We brengen organisaties verder door teams te ontwikkelen en mensen te laten excelleren. Vanuit openheid en kwetsbaarheid verruimen we het blikveld en vergroten we onderling begrip. Hierdoor verbetert inzicht in het functioneren van het team en de persoonlijke rollen daarin. Dit doen we door interventies die nodig zijn.

Sleutels tot succes

Wens gebruikt verschillende perspectieven om teams en organisaties verder te helpen. Perspectieven vanuit ik-, team-, taak- en context worden meegenomen in analyse en uitvoering.

We zijn in staat een veilige omgeving te creeren, waarbinnen het vertrouwen ontstaat om open en transparant te kunnen delen wat je drijft en elkaar feedback te geven en deze te ontvangen.

We zijn uitstekend in staat om teambelangen en organisatieambities te koppelen aan persoonlijke drijfveren en doelstellingen.

De gevolgen van deze inzichten begeleiden we tot gedragen oplossingen voor individu, team en organisatie.

Waar wil je van zijn?

Wensdenken geloven wij niet in. Waar we wel van overtuigd zijn is dat je door écht en eerlijk in de spiegel te kijken invloed hebt op loopbaankeuzes.

Dit betekent concreet een analyse van drijfveren in jouw persoonlijke context, in combinatie met rationele- en irrationele oefeningen. Hierdoor kom jij achter verwachte analyses van het heden en verleden. Maar ook onverwachte inzichten om toe te passen in toekomstige stappen in jouw loopbaan.

Twijfel je? Ga dan in gesprek!

Herken je jezelf in de teksten, plaatjes of filmpjes en heb je behoefte aan een offline gesprek? Dat kunnen wij ons goed voorstellen!

Om eerlijk te zijn proberen we jou natuurlijk op ideeën te brengen en aan te spreken met onze website om jouw (team) energie in kaart te brengen en jezelf verder te ontwikkelen.
Maar met alleen online uitingen zijn we er nog niet. Daarom maken we graag tijd voor je om te kijken en te luisteren naar jouw specifieke omstandigheden. Boek daarom een vrijblijvend gesprek van 30 minuten!

Vraag een gratis adviesgesprek aan