Persoonlijke ontwikkeling

Regie op groei

Het vertrekpunt is inzicht in drijfveren en eigen kunnen. Door dit te koppelen aan concrete handvatten geef je mensen regie.

Wens ontwikkelt, met  jouw persoonlijke- en professionele context als rode draad. Afhankelijk van de situatie worden verschillende middelen, zoals een drijfverenanalyse en de Reattach methode, ingezet.

Coaching & Advies

Soms heb je het gevoel dat je door het oog van de naald gaat. Het gaat allemaal net goed. In projecten , afspraken en deadlines op je werk. Alle (sociale) activiteiten thuis.

De uitdrukking ‘Door het oog van de naald gaan’ betekent oorspronkelijk het achterlaten van je bagage, door dit te doen begint je zoektocht naar balans. Vanuit dit oogpunt gaat Wens aan de slag en inventariseren we samen jouw bagage. Waar gaat het goed? Waar loop je tegenaan?

We gaan samen op zoek naar jouw drijfveren, ambities en koppelen dit aan korte- en lange termijn handvatten. Dit bereiken we in 6 sessies van 1 tot 1,5 uur gedurende 5 maanden. Tegelijkertijd pas je de sessies toe op jouw dagelijkse praktijk.

Twijfel je? Ga dan in gesprek!

Herken je jezelf in de teksten, plaatjes of filmpjes en heb je behoefte aan een offline gesprek? Dat kunnen wij ons goed voorstellen!

Om eerlijk te zijn proberen we jou natuurlijk op ideeën te brengen en aan te spreken met onze website om jouw (team) energie in kaart te brengen en jezelf verder te ontwikkelen.
Maar met alleen online uitingen zijn we er nog niet. Daarom maken we graag tijd voor je om te kijken en te luisteren naar jouw specifieke omstandigheden. Boek daarom een vrijblijvend gesprek van 30 minuten! 

Vraag een gratis adviesgesprek aan