Ondernemende financial – Zeeland – West-Brabant

mei 20, 2020

Sollicitatie

Ben jij een ondernemende financial?
Wil jij advies geven naast de cijfers?
Durf jij jouw eigen bedrijf een vliegende start te laten maken?
Of ben je als interim professional/zzp’er toe aan een volgende stap?

Wij zijn op zoek naar ondernemende financials in Zeeland – West-Brabant die zijn/haar eigen administratiekantoor wil opzetten in een bewezen succesformule.
Je verbetert de finance van MKB-bedrijven met een modern administratief systeem en adviseert bedrijven om (meer) in control te zijn.

Functie
Binnen een bewezen succesformule richt jij jouw eigen kantoor in. Daarbij krijg je alle hulp op het gebied van marketing, sales en IT. De huisstijl is strak ingericht en het productportfolio is duidelijk. Door de aanwezigheid van veel vakgenoten binnen het netwerk ben je altijd in staat antwoord te geven aan jouw klanten.

De ambitie om door te groeien naar landelijke dekking zorgt ervoor dat er nog genoeg ruimte is om in te stappen in Zeeland en West-Brabant.

Inhoudelijk bestaat de functie uit het adviseren van MKB-bedrijven op basis van finance. Hierbij zorg je voor een moderne online administratie, duidelijke processen en heldere cijfers. De functie is zowel administratief als financial/business control. Je wordt de vertrouwd adviseur van jouw klanten.

De functie is zeer geschikt voor mensen met werkervaring als controller, accountant, financieel adviseur of administrateur.
De investering is circa €15.000. Je kunt dit zelf inbrengen of gebruik maken van crowdfunding financieringsmogelijkheden.

Kenmerken ondernemende financial

  • Klantgericht, ondernemend en accuraat.
  • Conceptueel sterk, je weet finance te vertalen naar andere onderdelen binnen een bedrijf.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in finance of bedrijfsadvies.
  • Een afgeronde bedrijfseconomische- of accountancy opleiding is een pre.

Aanbod

  • Jouw eigen kantoor onder de paraplu van een succesvol landelijk opererend bedrijf.
  • Een contract voor 5 jaar. Mocht dit eerder eindigen, dan is er de mogelijkheid om jouw opgebouwde klantenportefeuille te verkopen aan collega’s binnen het netwerk.
  • Locatie: Zeeland of West-Brabant. Je kunt werken vanuit een eigen kantoor of vanuit huis.

Organisatie
Onze relatie is actief in de MKB-markt, adviseert bedrijven op veel vlakken en verzorgt online administraties. De organisatie opereert landelijk, heeft circa 75 kantoren en bedient meer dan 2700 bedrijven uit verschillende sectoren.
Het is de snelst groeiende partij in de administratiekantoor/accountancy sector. Zowel bestaande bedrijven als zelfstandige financials sluiten zich aan bij de formule.
Het bedrijf kenmerkt zich door open communicatie, samenwerking en focus op kennis. Dit wordt vertaald in een persoonlijke aanpak naar klanten en een actief partner netwerk.

Sollicitatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.