Team Manager Finance – regio Utrecht

sep 10, 2019

LET OP! Onderstaande rol is al ingevuld in een eerdere procedure.

Wat ga je doen
Je wordt onderdeel van een Financial Shared Service Center van een bedrijf actief in medicijnen en gezondheidszorg in de regio Utrecht.

Jij bent die manager die door motivatie en coaching het beste uit zijn of haar team weet te halen. Ondertussen optimaliseer je de processen en zorg je voor een correcte en up to date administratie.

Functie
Als teammanager motiveer, coach en begeleid je het AP-team. Je bent verantwoordelijke voor een volledige, correcte en up-to-date administratie. Je hebt een gedegen ervaring in het aansturen van een team en ruime kennis in het voeren van een financiële administratie.

Het team
In het AP-team vindt controle op balansen plaats, met als doel het tijdig kunnen verschaffen van betrouwbare managementinformatie. Het team bestaat uit 13 fte met een mooie mix van inhoudelijke ervaring & kennis en jonge(re) talenten. Aan jou de taak om het team in goede banen te leiden en de persoonlijke begeleiding te geven die nodig is.

Je werkt veel samen met de teammanagers van de drie andere accounting teams, AR, GL – wholesale en GL – retail. Je leidinggevende is een ervaren en mensgerichte FSSC-manager die zijn team managers veel vertrouwen en ruimte geeft om zo optimaal te presteren.

Wat zoeken we
Onze opdrachtgever zoekt iemand die al enkele stappen heeft gezet in zijn/haar loopbaan op het gebied van leidinggeven in finance en daar echt goed in is (geworden). Daarnaast heb je een passie voor het coachen van je team. We zoeken een financial met relevante werkervaring en opleiding om financial accounting te snappen en de impact van de processen binnen afdeling AP op accounting te begrijpen.

Functie eisen

 • Mensgericht, goed kunnen luisteren
 • Kennis van relevante accounting- en bedrijfsprocessen
 • Bewezen ervaring met complexe ICT en finance projecten
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als leidinggevende
 • Afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding

Aanbod

 • Uitdagende en veelzijdige werkomgeving in een FSSC van een internationaal bedrijf
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Locatie: omgeving Utrecht
 • Brutojaarsalaris 65-70k, afhankelijk van achtergrond en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een werkgever die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt
 • 4X9 is ook mogelijk

Omgeving
Het bedrijf bestaat uit verschillende units, allemaal actief in de gezondheidszorg. Dit gebeurt door onder andere een farmaceutische groothandel en een keten van apotheken. Er werken wereldwijd ca 5,500 werknemers. Het doel is om met slimme initiatieven persoonlijke en toegankelijke zorg mogelijk te maken.

De functie is op het Financial Shared Service Center van het bedrijf. Op dit FSSC werken circa 70 mensen, verdeeld over vier verschillende teams; AP, AR, GL – wholesale en GL – retail. Aangevuld met enkele ervaren Financial Controllers. Het MT bestaat uit de verantwoordelijken voor de 4 teams, de Financial Controllers en de manager.