Finance Business partner – regio Maastricht

sep 10, 2019

LET OP! Onderstaande rol is al ingevuld in een eerdere procedure.

Wij zoeken een Finance Business partner (MT lid) die zowel administratie/reporting/ict leidt als een aantal business vraagstukken wil, en kan, overpakken van de eigenaar.

Opportunity: prachtige baan in groeiend familiebedrijf in Zuid Nederland, waarin respect en cultuur hoog in het vaandel staan. Doel is om zakelijker te sturen vanuit finance, dus niet alleen het leveren van rapportages. U gaat ook op onderzoek uit om de cijfers te verbeteren, zowel binnen- en buiten het bedrijf.

Functie

Het MKB bedrijf verwerkt een tastbaar retailproduct in haar productiefaciliteit en levert B2B en B2C.

U bent als meewerkend voorman (team met 2 administratieve krachten) verantwoordelijk en actief in administratie, rapportage, contacten met de accountant en ict beheer.

Daarnaast bent u als MT lid echt een business driver vanuit Finance. U neemt initiatief en actie en toont u verantwoordelijk voor dossiers en business situaties.

Vakinhoudelijk administratief gaat het om de correctheid van de actuals, concrete stuurinformatie en business opportunity’s. Het gaat minder om formele processen van planning en forecast. Geen politiek, wel een familiebedrijf dat een Finance Business partner zoekt waar ze op kunnen bouwen.

Functie eisen

De ideale kandidaat is financieel inhoudelijk sterk, respectvol en proactief.

Door uw inhoudelijke kracht en respect voor cultuur van het bedrijf maakt dat u in eerste instantie de uitvoerende werkzaamheden tot u neemt, en in tweede instantie indruk gaat maken als business partner.

De opdrachtgever heeft geen haast en zoekt naar een passend persoon voor de lange(re) termijn. Dit kan een meer ervaren persoon zijn die terugkeert naar Zuid-Limburg of een jonger persoon die na een gedegen stuk ervaring in Financial Control de roep voelt om dichter bij het vuur te gaan zitten en echt betrokken te zijn bij de business.

Samenvatting:
• Intelligent om te sparren met eigenaar en MT
• Gedegen kennis Financial Control, aansturing admin team
• Uitvoerend als werknemer, proactief als ondernemer
• Ervaring in retail en/of horeca is een pré
• Afgeronde finance opleiding op HBO/WO niveau

Aanbod

Wilt u;
• verantwoordelijkheid nemen voor de cijfers van een gerespecteerd MKB-bedrijf?
• invloed hebben, en betrokkenheid tonen, bij de business?
• een bruto jaarsalaris tussen 50-70k, afhankelijk van persoonlijke klik en ervaring?
• werken in de regio Maastricht?