Financial wordt ondernemer – Oost- & Noord-Nederland

sep 10, 2019

LET OP! Onderstaande rol is al ingevuld in een eerdere procedure.

De administratie is voor MKB-bedrijven eerder een last dan een lust.

Ben jij de financial die de administratie voor een MKB-bedrijf automatiseert?
Ontzorg jij de entrepreneur zodat hij geen omkijken meer heeft voor zijn administratie?
En hij/zij echt goed geadviseerd kan worden om het bedrijf in control te krijgen, of te houden?

Wij zijn op zoek naar ondernemers in finance & administratie.

Organisatie

De opdrachtgever implementeert simpel en snel een online administratie en geeft advies. Het bedrijf is in verschillende sectoren actief en haar klanten zijn allemaal MKB-bedrijven. Het bedrijf zit verspreidt over het land met circa 60 kantoren. Ook is het de snelst groeiende partij in administratie & accountancy.

Kernwoorden van het bedrijf zijn open communicatie, samenwerking en focus op kennis. In het interne netwerk is veel inhoudelijke kennis aanwezig, wat actief wordt gedeeld.

Één van de belangrijkste doelen is het bereiken van landelijke dekking. Daarom zijn zij op zoek naar entrepreneurs in finance.

Functie

Je bouwt jouw eigen bedrijf met bestaand- en nieuw netwerk.

Je bent zelfverantwoordelijk voor de omzet.

Daarbij krijg je alle hulp op het gebied van marketing, sales en IT. De huisstijl is strak ingericht en het productportfolio is duidelijk. De dienstverlening is namelijk bij elke partner hetzelfde.

Maar jij gaat zelf bij de klanten langs om te helpen met het optimaliseren van hun administraties. Door dit goed toe te passen ben je de andere helft van de tijd bezig met advies en ben je vaak de sparringpartner van de klant.

De functie vraagt een ondernemende insteek en de ambitie om jouw eigen ‘winkel’ te openen, in te richten en vol te krijgen met (potentiele) klanten.

Heb je ervaring als accountant, belastingadviseur, business controller of administrateur? Dan is deze uitdaging extra van toepassing!

Functie eisen

  • Ondernemende geest, klantgerichte houding en oog voor detail.
  • Je vindt het fijn om mensen te helpen, helemaal als de administratie voor hun een wirwar is geworden en jij degene bent die orde, structuur en inzicht levert.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in finance
  • Een afgeronde bedrijfseconomische- of accountancy opleiding is een pre

Aanbod

  • Functie van entrepreneur met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid; jij maakt zelf het definitieve ondernemingsplan. Hierdoor bepaal je zelf bijvoorbeeld jouw salaris.
  • Er ligt een contract van 5 jaar voor je klaar. Mocht dit eerder eindigen, dan is er de mogelijkheid om jouw opgebouwde klantenportefeuille te verkopen aan collega’s binnen het netwerk.
  • Locatie is flexibel in het oosten & noorden van het land. Je kunt werken vanuit huis, maar de meeste collega partners huren kantoorruimte.