Hoofd Administratie – Rotterdam

sep 10, 2019

LET OP! Onderstaande rol is al ingevuld in een eerdere procedure.

Vindt u het leuk om een team op te bouwen en andere inzichten te geven dan mensen alleen een werkje te laten doen?
Houdt u van een ‘kort op de bal’ zijnde organisatie en hands-on ingestelde collega’s?
Reageer dan nu.

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een concern. Dit concern stimuleert ondernemerschap op het laagste niveau. Onze opdrachtgever realiseert complexe projecten in de utiliteits- en industriebouw. Circa 400 mensen werken daarbij iedere dag vanuit verschillende vestigingen samen aan bouwprojecten. Met name in logistiek complexe gebieden, zoals binnenstedelijk en locaties die 24 uur per dag moeten blijven functioneren. Zij doen dit op basis van allerlei contractvormen, van alliantie, design & construct en bouwteam tot traditionele bestekken.

Functie

Als hoofd administratie / financial controller geeft u leiding aan de medewerkers van de administratie (5) en loon- en salarisadministratie (2) en bent u (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de afdeling finance & control en haar medewerkers. Verder bent u onder andere verantwoordelijk voor de financiële rapportages, eigenaar van het grootboek, heeft u inzicht in en informeert u de afdelingen over algemene kosten, bereidt u de accountantscontrole voor en begeleid deze en bent u verantwoordelijk voor de fiscale vraagstukken.

De afdeling administratie maakt deel uit van de afdeling finance en control en is gevestigd op het hoofdkantoor in Rotterdam. De afdeling heeft teams voor projectcontrol, administratie, en loon- en salarisadministratie. In totaal werken er 22 mensen op de afdeling finance en control.

Functie eisen

Om deze uitdagende functie succesvol uit te kunnen voeren, beschikt u minimaal over een afgeronde HBO-opleiding bijvoorbeeld richting bedrijfseconomie en minimaal 8 jaar relevante werkervaring.

U heeft ervaring als leidinggevende bij voorkeur in een bouwonderneming.

Daarnaast zijn een achtergrond in de accountancy en ervaring met Navision welkom bij de invulling van deze functie. U bent resultaatgericht, analytisch sterk en denkt procesmatig. Verdere belangrijke competenties zijn coachen, samenwerken en klantgerichtheid.

Aanbod

– Bruto jaarinkomen €55.000 – €70.000,-

– U heeft de beschikking over een telefoon, laptop en leaseauto.