Ondernemende financial – Locatie; eigen keuze

sep 10, 2019

LET OP! Onderstaande rol is al ingevuld in eerdere procedure.

Ben jij een finance-ondernemer?
Krijg je energie van het verbeteren van finance in het MKB?
Misschien ben je wel klaar met loondienst of het ZZP-schap.
Wil je werken met een modern administratief systeem?

Lees dan verder.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ambitieuze ondernemende financials.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in de MKB-markt, verzorgt online administraties en adviseert ondernemers. De opdrachtgever is landelijk actief met circa 50 kantoren. Haar klanten, meer dan 2000 bedrijven, zijn actief in verschillende sectoren.

De opdrachtgever is de snelst groeiende partij in administratie & accountancy. Zowel bestaande bedrijven als zelfstandige financials sluiten zich aan bij het netwerk.

Kenmerkend in haar klantbenadering zijn open communicatie, samenwerking en focus op kennis. Er is veel ruimte om met vakgenoten & businesspartners te sparren.

Functie

De ambitie om door te groeien naar complete landelijke dekking zorgt ervoor dat men op zoek is naar ondernemende financials. Je richt jouw eigen winkel in met de basis huisstijl en gaat aan de slag. Je bent zelf eindverantwoordelijk voor het binnenhalen van klanten en het opbouwen van een netwerk.

Maar onze opdrachtgever helpt je met professionele begeleiding op het gebied van sales, marketing, P & R en IT. Door dezelfde basis dienstverlening aan te bieden en de aanwezigheid van veel vakgenoten binnen het netwerk heb je altijd een antwoord voor jouw klanten.

Jij helpt de klanten met het inrichten, faciliteren en/of uitvoeren van haar administraties. Er wordt gewerkt met een modern online boekhoudsysteem (van de oprichters van Exact). Door de tijdsbesparing bij de klanten ben je in de praktijk vaak de sparringspartner van de dga.

De functie is zeer geschikt voor mensen met werkervaring als accountant, belastingadviseur, financieel adviseur of administrateur.

De investering, die binnen drie jaar is terug te verdienen, hoeft niet alleen van uzelf te komen. De opdrachtgever faciliteert ook financieringsmogelijkheden.

Functie eisen

• Lang verhaal kort; mouwen opstropen en financieel inhoudelijk & klantgericht aan de slag!

• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in finance

• Een afgeronde bedrijfseconomische- of accountancy opleiding is een pre

Aanbod

• Het salaris bepaal jezelf, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden.

• Er ligt een contract van 5 jaar voor je klaar. Mocht dit eerder eindigen, dan is er de mogelijkheid om jouw opgebouwde klantenportefeuille te verkopen aan collega’s binnen het netwerk.

• Locatie is flexibel, naar eigen inzicht. Je kunt aansluiten bij bestaande kantoorruimte van collega’s.