Trainee Finance – Randstad – Den Haag

sep 10, 2019

LET OP! Onderstaande rol is al ingevuld in een eerdere procedure.

Wil je als young professional werken in de chocoladefabriek voor Financials? Durf je buiten de Finance kaders te kijken? Dan liggen de verbeteringen voor het oprapen. Deze functie is voor durfallen die gaan voor een steile leercurve en veel exposure. Ben je op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? Reageer dan, want deze trainee functie is dé combinatie van het inhoudelijk eigen maken van Finance en het verschil kunnen en mogen maken.

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt als Business Unit (Benelux organisatie) onderdeel uit van een multinational. De Business Unit heeft een grote mate van autonomie. Het is een servicegerichte onderneming en voorziet in veel facilitaire diensten.

De financiële afdeling rapporteert aan het hoofdkantoor in London. Het rapporteren gebeurt dan ook in het Engels. De voertaal op de afdeling is Nederlands, met af en toe wat Engels.

Door de integratie van twee grote Business Units twee jaar geleden is de opdracht voor het bedrijf, en de Finance kolom in het bijzonder, om meer efficiency en effectiviteit in de organisatie te krijgen. Je komt terecht in een omgeving waar verschillende processen verder geprofessionaliseerd moeten worden.

Gezien de vertrouwelijkheid van de functie worden verdere bedrijfsdetails verderop in het proces aan kandidaten verstrekt.

Functie

Voor het efficiënter en effectiever maken van het bedrijf zijn er onder andere een aantal nieuwe Finance mensen aangenomen om de organisatie verder te professionaliseren.

Kortom de trainee krijgt te maken met mensen die vooruit willen en net binnen zijn. En bovendien bereid zijn te investeren en mensen te begeleiden, mits ze pro-actief en bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen, zaken af te ronden en op tijd op te leveren. Voor een schoolverlater, met maximaal 1 jaar werkervaring, een ideale start van de carrière. Dat betekent dus veel groei en een exponentiele leercurve.

Jouw leidinggevende en senior collega(‘s) willen mensen in hun kracht zetten. Er is een richting gedefinieerd en nu zijn ze op zoek naar de juiste mensen om deze richting op te gaan en voor elkaar te krijgen.

Er ligt geen concrete functiebeschrijving, maar een wil en drive om het bedrijf beter te maken is doorslaggevend.

Functie eisen

We zoeken een proactieve en verbaal sterke young financial met de volgende eigenschappen;

 • Afgeronde opleiding HBO-BE of ACC
 • Maximaal 1 jaar werkervaring is een pré
 • Analytisch sterk
 • Affiniteit met financiële processen, ICT en rapportages.
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Vloeiend in Nederlands en Engels
 • Vereiste gedragscompetenties: resultaatgericht, stressbestendig, samenwerkend, probleemoplossend

Aanbod

 • Bruto jaarinkomen tussen € 27.000 en € 32.500,-
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden (zowel nationaal als internationaal)
 • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werklocatie: regio Den Haag