International Group Controller – regio Tilburg

aug 30, 2019

Inlichtingen

LET OP! Onderstaande rol is al ingevuld in een eerdere procedure.

Prachtige next step voor getalenteerde controller (8-15 jaar relevante ervaring) die vanuit stevige financial control vakinhoud, internationaal kan en wil verbinden en groeien.

Functie:
Onder supervisie van een CFO komt u tussen deze CFO en het uitvoerende Finance team in te staan. U bent meewerkend voorman van het Finance team, stuurt lokaal (functioneel of hiërarchisch) 2 FTE aan en coördineert de operationele Finance rapportage structuur wereldwijd.
Daarnaast neemt de CFO (50+) u mee de diepte in en u toont dat u dit waard bent.
Werkzaamheden; actual, budget, forecast, liquiditeit, KPI’s, consolidaties, tenders, voorcalculaties, projecten en investeringen. En vervolgens een nieuw ERP pakket met BI rapportagetechnieken, oplossen van groeipijnen in Finance en internationale contacten en vraagstukken.

Functie-eisen:
De exposure en de groei die de functie biedt tellen voor u zwaarder dan uw salaris. Deze uitdaging is de missing link die u zocht. U ben getalsmatig sterk en u heeft bij voorkeur een WO opleiding en harde financial control ervaringen, wellicht deels in de audit en deels in “de business”. Bij voorkeur heeft u ook exposure gehad op het gebied van BTW en VPB.
Als mens bent u een verbinder en u groeit via deze functie naar een allround controller die in internationale context impact maakt. U kunt tegen een stootje en durft te sparren met eigenaren en andere stakeholders. Structuur is minder belangrijk dan uitdaging, u bent bouwer en geen oppasser. Zoals de CFO het zegt “U speelde vroeger met Lego en niet met Playmobile.“
U begrijpt dat u in deze levendige internationale setting verantwoordelijkheid moet nemen. Vanuit uw communicatieve en analytische kracht is het logisch dat u met passie werkt en zorgt dat het Finance team deel uit maakt van de business. Werktijden zijn daarbij minder belangrijk dan deadlines en uitdagingen.

Arbeidsvoorwaarden:
We zoeken iemand met potentieel en kracht.
Uw startsalaris is afhankelijk van uw reeds eerder opgedane ervaringen en zal passen in uw situatie op de markt. Verwachting is tussen de 65-80k.

Organisatie:
MKB. Private eigenaren. Projecten organisatie, actief in tijdelijke waterinfrastructuur. Dynamische club waar hard wordt gewerkt en veel plezier wordt gemaakt.
Prachtige en aansprekende klanten; Olympische spelen, WK voetbal, muziek festivals en andere major evenementen.
Vanuit het hoofdkantoor in Nederland zit u als financiële spil in een wereldwijd web.

Procedure:
Voorafgaand aan het eerste gesprek selecteren we op CV en vragen we u een of twee online testen op vakinhoudelijke denkkracht te doen. Kom u hier goed doorheen dan gaan we in gesprek. Uit deze gesprekken maken we een shortlist richting de klant. De klik met de CFO en uw vermogen internationaal te binden zullen dan relevant zijn.