Ontwikkel jezelf als mens en als professional

jul 4, 2019

Presteren onder druk. Zoekend naar de balans tussen werk en privé. Luister je naar je hoofd of je hart. Verschillende rollen met allemaal verwachtingen. Herkenbaar? Kom dan van 26-28 september 2019 naar Texel en ontwikkel jezelf als mens, én als professional.

Wat haal je eruit? Je verlaat Texel met twee diepgaande reflecties op jouw drijfveren – één gericht op jou als persoon en één gericht op jou als professional.


In de storm van de rollen die je bekleedt – je baan, je gezin, je persoonlijke en professionele ontwikkeling – is het soms lastig om te beseffen dat er ook nog zoiets is als het oog van deze storm. Dat oog is de plek waar je je oplaadt, waar je je voorbereidt op wat komen gaat. Ook al weet je vaak niet wat, en loopt het altijd anders.

Daarom nodigt Wens.finance  je van harte uit om jouw eigen oog in de storm te creëren. Dit betekent dat je dichter bij jezelf komt en met een frisse blik teruggaat naar je professionele- en persoonlijke leven.
Dit ga je doen aan de hand van een analyse van jouw drijfveren, een concrete vertaling naar je professionele en persoonlijke handelen en praktische toepassing in je gedrag. Een mix van naar buiten kijken, natuur, uitwaaien op het eiland Texel en naar binnen kijken, inzicht in jezelf, aan de hand van jouw oog van de storm. Je eigen Base.

Wat & hoe

In twee dagen op Texel ervaar je de rust van natuur, reflecteer je op jezelf en anderen, en stap je meer helder, uitgeruster en zekerder op de boot weer terug naar huis.

Programma;

  • donderdag: aan het eind van je werkdag kom je naar Texel en beginnen we met een avondmaaltijd, gevolgd door een avondactiviteit.
  • vrijdag: de ochtend staat in het teken van jouw drijfveren in relatie tot je (werk)omgeving. In de middag en avond staat de natuur en het vergroten van jouw impact centraal.
  • zaterdag: de focus en reflectie is op mede-deelnemers en de groep. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Het programma is zo samengesteld dat er een mix van professionele- en persoonlijke onderdelen is.
Je verlaat Texel met twee diepgaande reflecties op jouw drijfveren – één gericht op jou als persoon en één gericht op jou als professional.
De uitkomsten kun je zowel op jouw thuisbasis en professionele basis toepassen.

Waar & wanneer

De locatie van de 2-daagse is een rustige plek op en rond een boerderij. De activiteiten vinden plaats bij een authentieke voormalige schaapshut midden in de weilanden, maar wel met moderne verwarming & sanitair.
Overnachting is in de bijgebouwen van de boerderij, je deelt een 2-persoonskamer met een andere deelnemer.
De datum is 26-28 september 2019.

Wie

Professionals en ondernemers uit diverse sectoren, bedrijven & organisaties.
De belangrijkste overeenkomst is dat de deelnemers zichzelf gunnen om stil te staan bij zichzelf. Oftewel, professionele & persoonlijke ontwikkeling.

Begeleiding

Jaap Duin (Jaap is psycholoog en veelgevraagd (sprekers)coach voor mensen die moeten presteren onder hoge druk, o.a. TEDX sprekers, topsporters en leiders. Daarnaast is hij oprichter van Elements Expeditions. Een organisatie die expedities organiseert naar afgelegen plekken op de wereld. Jaap is geboren en getogen Texelaar.)

Roelof Teeninga (Roelof is reflecteur en begeleidt diverse professionals en teams in hun ontwikkeling. Zijn specialiteit is het verbinden van drijfveren in de dagelijkse praktijk. Dit doet hij met een theoretische achtergrond in bedrijfskunde, ervaring in het opzetten van meerdere bedrijven in binnen-/buitenland en werken vanuit passie voor mensen & zeilen.)

Hoeveel

De bijdrage bedraagt per persoon 1.175 euro (excl. btw).
Hiervoor ontvang je begeleiding van twee ervaren en professionele trainers, een persoonlijke Profile Dynamics drijfverenanalyse (vooraf vul je hiervoor een vragenlijst in). Daarnaast zijn de overnachtingen, activiteiten, vervoer naar/op/van Texel en het eten & drinken inbegrepen.
Je ontvangt hiervoor een factuur. Alleen de parkeerkosten bij de veerboot in Den Helder zijn voor eigen rekening.

Meer info en/of aanmelden

Neem contact op met Roelof, via 06-18514513 & roelof.teeninga@wens.finance.